Vacature: Communicatie specialist

Vind jij het Sinterklaasfeest ook een van de mooiste periodes van het jaar! En laat marketing en communicatie jouw hart sneller kloppen? Dan wordt het tijd jouw kwaliteit en het sinterklaasfeest samen te voegen.

Stichting Sinterklaas Intocht Leeuwarden (SSIL) zoekt per direct een (ervaren ):
Marketing & Communicatie specialist (op vrijwillige basis )

Op het moment dat ons beeldmerk en onze communicatie belangrijker zijn dan ooit, missen wij binnen ons bestuur de specialist en kartrekker voor onze PR-werkgroep. Wij hebben iemand nodig die de marketing & communicatie strategie neer zet, en onderdeel is van het bestuur.
De SSIL organiseert al jaren één van de grootste intochten van Nederland. Onze intocht begint met een uitgebreide boten parade waarmee Sinterklaas en zijn Pieten Leeuwarden binnen varen. Daarna volgt er een mooie stoet door het centrum, waarna de burgemeester Sinterklaas en de Pieten officieel welkom heet in de stad. Een evenement waar ongeveer 20.000 mensen onze stad voor bezoeken.
Voor dit evenement zijn vele vrijwilligers nodig die goede begeleiding en hulp krijgen. Jij kan daar een belangrijke taak in vervullen.

Wij zoeken een marketing & communicatie specialist:
• Die onze stichting op de kaart weet te houden
• Samen met de Pr werkgroep content verzorgt voor onze website en Social media
• De (online) communicatie in goede banen kan leiden
• Die de het hart van de stichting, Sinterklaas en Hoofdpiet, helpt hun passie en “geloof” goed over te brengen
• Die de uitdaging ziet om duidelijk en eerlijk te communiceren, terwijl kinderogen altijd meekunnen kijken. (hoe houd je het verhaal ten alle tijde intact)
• Die tijd wil vrij maken om een prachtige traditie en feest voort te zetten

Tijdsinvestering
Deze rol kost ongeveer 6 uren per maand en heeft in de maanden september tot en met begin november het zwaarte punt. De bestuursvergaderingen zijn ongeveer een keer per maand, daarnaast heb je overleg met de eigen werkgroep en hebben we 3 x per jaar een algemene vergadering.

Zie jij jezelf als “marketing en communicatie specialist” van onze stichting? Ben jij voor ons de schakel die we hard nodig hebben, reageer dan op deze vacature via: [email protected] Wil je meer weten of vrijblijvend een gesprek aan gaan neem dan contact op met onze voorzitter:
Cees Anneucx op 06-53392360