Vrienden SSIL

De Sinterklaasintocht is het evenement in Leeuwarden waar ieder jaar weer heel veel bezoekers op afkomen. Als Stichting (SSIL) willen wij elk jaar weer iets nieuws doen.

Zo hebben we glutenvrije pepernoten geïntroduceerd, het Sinterklaasjournaal bij Omroep Leo georganiseerd en is er ook een Uittocht op de Schrans. En wij zijn trots, want onze intocht is genoemd als één van de mooiste van Nederland!

Kortom, elk jaar hebben wij weer veel nieuwe ideeën en plannen. Maar om dit allemaal te kunnen verwezenlijken hebben wij sponsorgeld nodig. Door de groei van SSIL is de bijdrage van het Leeuwarder Ondernemingsfonds helaas niet meer genoeg. Daarom zoeken wij sponsoren die ons kunnen helpen.

Word vriend van de SSIL
Als ondernemer maar ook als particulier kan je Vriend van de SSIL worden. Vanaf EUR 5,00 per jaar help je ons al enorm en ondersteun je alle activiteiten. Als Vriend van de SSIL ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes van Sint en de Pieten. Een donatie kan je storten op onderstaande bankrekening:

Banknummer: NL95 INGB 0678.0632.30 T.n.v.: SSIL

Ja, ik word graag Vriend van de SSIL!
Met het invullen van dit formulier machtig ik Stichting Sinterklaas Intocht Leeuwarden om jaarlijks, tot wederopzegging, EUR 5,00 van mijn rekening te schrijven.

Voornaam

Achternaam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

E-mail

Mobiel nummer

Bankrekeningnummer "IBAN"

De jaarlijkse afschrijving vindt plaats in december onder vermelding van ‘Vrienden van de SSIL’ namens Stichting Sinterklaas Intocht Leeuwarden.

Namens Stichting Sinterklaas Intocht Leeuwarden alvast bedankt!

Heb je vragen over sponsoring? Neem dan contact op met onze penningmeester Ellen Seerden-Wagenaar via [email protected].